De Noodtzaak

De Noodtzaak is een initatief van John, hedendaagse ambachtsman die met zijn retail en media ervaring het besluit heeft genomen om de lekkernij van noten, vruchten en delicatessen op traditionele wijze op de markt te brengen.

De verschillende producten van De Noodtzaak slaan een brug tussen een gezond tussendoortje en lekker snacken. Al onze notenmixen worden ter plekke vers door ons gebrand en gemengd met huisgemaakte kruiden. Hierdoor blijven onze producten houdbaar en lekker, zodat u er lang van kan genieten of ze cadeau kan geven aan iemand in uw omgeving.

De diverse noten in ons assortiment bevatten gezonde vetten en voedingsstoffen. Deze zitten vol meervoudig onverzadigde vetzuren (omega 3, 6, 9). Dit zijn gezonde vetten. Ze helpen het cholesterol op peil te houden en beschermen tegen hart- en vaatziekten.

Naast deze gezonde vetten leveren noten ook eiwitten, verschillende B vitaminen, calcium en ijzer. De samenstelling van voedingsstoffen wisselt per notensoort. Veel van deze voedingsstoffen zijn belangrijke anti-oxidanten die onder andere van belang zijn voor gezond haar, huid en nagels.

Een handjevol noten geeft al snel een vol gevoel, en dat blijft wel even zo. Hierdoor is je trek in ander eten tijdelijk een stuk minder. De gezondheidsvoordelen maken noten tot een gezonde snack en voor vegetariërs een vleesvervangend product.

Graag staan we voor u klaar om u meer te vertellen over onze lekkernij. Bezoek onze stand op een van markten of beleef hier wat wij nog meer voor u kunnen betekenen.

Nu op Facebook...